Share with:


פרווה

אופן הכנה

בננות ושוקולד ציפס
כוס מידה אוניברסלית
בקערה מועכים
2 בננות עם כף סוכר
מוסיפים
כוס שיבולת שועל עבה
1/4 כוס שוקולד ציפס
2 כפות קמח כוסמין
מערבבים היטב
מניחים בצד ל10 דקות
ביידים רטובות
קורצים מהבצק
מגלגלים לכדור
ומועכים בכף היד
ומניחים בתבנית מרופדת
180 מעלות
25/30 דקות

עוגיות שיבולת שועל_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים