250 גרם שקדים
375 גרם דבש
175 גרם סוכר
קליפה מ-1 לימון
100 גרם ציטרונד
חצי כפית ציפורן טחון
3 כפות ליקר דובדבנים
375 גרם קמח
לציפוי :
2 כפות מים חמים
100 גרם אבקת סוכר
80 יחידות . כ"א 70 קלוריות .
לקלף שקדים , לחתוך לרצועות באורך .
להרתיח דבש וסוכר ולבשל את השקדים בסירופ 5 דקות .
להוסיף תבלינים , אורנג'ד , ציטרונד וליקר.
לערבב ולהוסיף את הקמח .
לרדד בתבנית משומנת ולאפות בטמפרטורה של 175 מעלות 35 דקות .
לחתוך את הבצק בעודו חם למלבנים .
לצופת באבקת סוכר מעורבת במים