בשילוב רסק תפוחים וקינמון
1 כוס אגוזים קצוצים
4 כוסות קמח שקדים
2 ביצים
100 גר חמאה מומסת
4 כפות תחליף סוכר(סטיביה, אריתריטול, סוויטנגו)
4 כפות רסק תפוחי עץ.
1/2 כוס שמן זית
1 א. אפיה
2 כפיות קינמון.
1 כף תמצית שקדים.
לערבב בקערה את כל החומרים, ללוש כמה דקות ולהניח כעשר דקות לספיגת החומרים והתייצבות העיסה.
ליצור בכף יד לחה כדורונים קטנים ולאפות במהלך 8-10 דקות בחום בינוני עד נמוך 170-165 מעלות.
העוגיות תופחות מעט.
נשארות לחות בפנים.
עסיסיות להפליא.
מזכירות בטעמן את טעם עוגיית המסאפן ללא הקלתית.
למעוניינים בהמתקה, יש אפשרות להוסיף מלמעלה אבקת סוכר סוויטנגו.
נסו ותהנו מהאושר הזה.
שתפו את החברים❤