הכנה
1 מחמאה 200 גר.
ו כוס סוכר טחון.
1 סוכר וניל.
1 חלמון ביצה.
3/4 כוס שקדים טחונים.
1/2 כוס אגוזים טחונים .
אפשר לשחק עם זה.
1 ורבע כוס קמח מנופה .
2 כפות מים קרים.
ללוש היטב את הבצק מנוחה קצרה להכין סהרונים או עיגולים שטוחים ולאפות בחום 180 מעלות ל10 דקות עד הזהבה קלה בחוץ הם תתקשנה לצנן
להמיס 100 שוקולד עם 3 כפות שמן ולהטביל את העוגיה אפשר להשאיר גם בלי השוקולד
לאחסן במקפיא ולהוציא להגשה באותו רגע טיפ
בהצלחה אורה