Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

עוגיות שקדים לתה
3כוסות קמח לבן
חבילה מרגרינה בטעם טבעי (200 גרם) רכה (או חמאה)
1סוכר וניל
1 וחצי כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
חצי כוס מיץ תפוזים
גרידת לימון – גרידה מלימון שלם
1 כוס שקדים טבעיים טחונים
2 ביצים בינוני
אבקת סוכר לפיזור מעל העוגיות

עוגיות שקדים לתה
הכנה:
1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
2. מכניסים את כל החומרים למיקסר, מערבלים עד שמתקבל בצק אחיד, רך וגמיש, ומניחים בצד למשך כ- 10 דקות למנוחה.
3. מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי 1/2 ס"מ.
4. קורצים צורות מהבצק בעזרת שבלולים, מסדרים על נייר אפייה בתבנית, מכניסים לתנור ואופים כ- 15 דקות עד הזהבה.
5. מצננים, מפזרים אבקת סוכר מעל ומאחסנים בכלי סגור.

עוגיות שקדים לתה
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים