Share with:


חלבי

אופן הכנה

🔥סנדוויץ שקדים מושלגות עם קרם חלבה קינוח מטורף 🔥🔥🔥🔥

לבצק:
כוס סולת
70 גרם חמאה
180 גרם קמח שקדים
100 גרם סוכר
40 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
70 גרם חלבון ( מ2 ביצים)
כף תמצית וניל

אופן הכנה:
ממסים לגמרי את המחאה מערבבים עם הסולת.
מנפים את השקדים והסוכר.
מוסיפים בהדרגה את החלבונים והתמצית וניל והמלח. מוסיפים את הסולת עם החמאה מעבדים טוב. מכניסים למקרר ל4 שעות מכוסה בניילון.
מדליקים תנור חצי שעה לפני שמגלגלים
מגלגלים לתוך אבקת סוכר ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה
ברווחים של 3 ס"מ אחד מהשני.
אופים 165 מעלות 25 דקות.
אחרי 10 מוציאים מהתנור עושים שקעים באמצע העוגיה ומחזירים להמשך אפייה.
יוצקים שוקולד או ריבה או כל דבר אחר.
בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגיות שקדים מעוטרות עם שוקולד 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים