Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

במתכון הזה אפשר לפי בחירה להחליף את השקדים בבוטנים או אגוזים – מה שאוהבים

רכיבים:
לעוגיות:
250 גר’ מרגרינה או חמאה רכה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שקדים/אגוזים/בוטנים טחונים
3/4 כוס אבקת סוכר
2 כוסות קמח

לקישוט:
1/2 כוס אבקת סוכר

ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-160 מעלות.
2. מתקינים את וו הגיטרה במיקסר במהירות בינונית כ-2 דקות מעבדים את:
החמאה, סוכר וניל והשקדים הטחונים, עד שמתקבל תערובת יפה.
ממשיכים במהירות נמוכה מוסיפים את הקמח עד שמתקבל בצק אחיד.
3. עושים כדורים קטנים מהבצק, ויוצרים גומה עם האצבע באמצע כל כדור, ועם מזלג משטחים קלות את הצדדים.
4. אופים בחום בינוני עד להזהבה קלה (כ-20 דקות), מקררים את העוגיות ואז מפזרים את אבקת הסוכר על העוגיות.

עוגיות שקדים נימוחות, עדינות ונמסות הפה
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים