Share with:


פרווה

אופן הכנה

5- עד 6 כוסות שקדים מולבנים טחונים
כפית תמצית שקדים

סירופ–
כוס סוכר(שתיה חמה)
חצי כוס מים
חצי לימון סחוט.

אופן ההכנה-
בסיר לבשל את הסוכר ,המים והלימון
להמיס את הסוכר, להנמיך את האש
ולבשל כ-20 דקות.
לשים בסירופ את השקדים הטחונים
והתצמית שקדים, לערבב הייטב,
להוסיף 5 כוסות ולערבב, אם צריך להוסיף עוד
בהדרגה.
להניח להתקרר הייטב
אפשר במקרר.
לחלק לכדורים ולצבוע כל חלק בצבע אחר.
תמרים גדולים -20 תמרים
להכין כדורים , לגוון בצבעים.
להוציא את הגרעין מהתמרים
למלא בכדור המרציפן(שהמרציפן יבלוט)
לגלגל בסוכר
להניח במנגטים מספר 2.
אגוזי מלך- חצאי אגוזים
לקחת כדור מרציפן לגלגל בסוכר
ולהצמיד את האגוזים
להניח במנגטים מספר 2
מתאים לכל אירוע וגם למימונה.

עוגיות שקדים / תמרים ואגוזים ממולאים במרציפן_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים