שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס אבקת סוכר
1 סוכר וניל
3 טיפות תמצית שקדים
400 גרם שקדים ללא קליפה טחונים דק
צלחת עם אבקת סוכר
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקבלת קצף לא קשה .
להוסיף את אבקת הסוכר ולהקציף עוד קצת להוסיף את השקדים ,תמצית שקדים ולקפל לקצף זה מעט דביק וזה בסדר להכניס למקרר חצי שעה .
לקחת מעט ולגלגל באבקת סוכר להניח בתבנית על נייר אפיה
לאפות 180 מעלות 15 דקות