מתכון
5 כוסות קמח רגיל
200 גר' מרגרינה /חמאה (רכה) 1 כף סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1/4 כוס אבקת סוכר
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
למילוי:
ממרח תמרים
אגוזים גרוסים
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
לתוך קערה להכניס את כל החמרים ללוש לקבלת בצק אחיד….
לחלק את הבצק ל-3 כדורים . ..
לרדד למלבן ..
למרוח ממרח תמרים כמה שאוהבים…
לפזר אגוזים לגלגל לרולדה לחתוך עוגיות …
.להעיבר לתבנית אפיה ולאפות בחום 180 מעלות טורבו עד להזהבה כ-10 דקות
לאחר האפיה לקשט באבקת סוכר