10 קינדר בואנו מרוסק עם מזלג
חצי פחית חלב מרוכז
3 שמנת מתוקה
6 קינדר לקישוט
4 שוקולד לבן או מריר לזיגוג
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה מקפלים לתוך הקצפת את החלב המרוכז עד לאיחוד מלא, מוסיפים את הקינדר המרוסק ומקפלים בעדינות שהקינדר יפוזר בכל הקצפת.
לוקחים תבנית 24 קפיצית ושמים חלק מהקצפת מישרים ומחליקים ושמים מעל את הקינדרים השלמים(אפשר לשבור עם לא נכנס) מעל שמים את יתרת הקצפת ומכניסים למקפיא לפחות 8-10 שעות.
מוצאים את העוגילידה מהמקפיא וחותכים משולשים זוגגים מעל את השוקולד מכינסים למקרר ל20 דקות שהשוקולד יתייצב.
מכינים את גאנש השוקולד המובחר
לבן בן מארי( שמים בקערה זכוכית מעלה מים חמים עד להמסה מלאה של השוקולד מצננים וזוגגים על העוגה)
מריר(שמנת מתוקה 1 שוקולד מריר על הגז מביאים לרתיחה מערבבים מצננים מעט ומזגגים על העוגה)..