Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצופה כולה בבצק שוקולד ובחלקה מזולפת

תבנית 26 עגולה / רינג

רכיבים

100 גרם קוקוס

4 כפות קקאו

1.1/2 כוסות סוכר

200 גרם חמאה רכה

1/2 כוס קמח תופח

5 ביצים מופרדות

50 גרם אגוזים קצוצים

כף ברנדי

1/2 כוס מים

לציפוי

5 כפות מים

4 כפות סוכר

4 כפות קקאו

ולהכנה

מכניסים לקלחת קקאו 1/2 כוס סוכר ומים ומבשלים על להבה נמוכה עד לבעבוע מורידים מהגז.

מקררים מעט. ומעבירים לקלחת חמאה. חלמונים. קוקוס. אגוזים. קמח. וברנדי.

מקציפים חלבונים. ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. לקצב יציב. ומוסיפים לתערובת בעטיפה. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת ושולחים לתנור שחומם מראש 170 מעלות אפיה 35 דקות עם שיטת קיסם בדיקה

לציפוי

מביאים שמנת צימחית לסף רתיחה ויוצקים על שוקולד מריר עם כפית נס קפה. מחכים דקותיים ויוצקים על העוגה

אפשרות אחרת ממיסים קקאו עם סוכר ומים על להבה מערבבים ויוצקים על העוגה

עוגת אגוזים אלזה
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

94 מתכונים