לעוגה
6 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
200 גר שוקולד מריר מומס
250 גר גבינה לבנה5%
1 כוס אגוזים גרוזים גס
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1/2 כוס קמח
1 אבקת אפייה
לקצפת
מיכל שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב
לציפוי
100 גר שוקולד מריר
חצי קופסא שמנת מתוקה
הכנה
מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח ובהיר.בהדרגה מוסיפים שמן
מוסיפים לתערובת הביצים המוקצפת את השוקולד המומס ואת הגבינה ומאחדים
מוסיפים, קקאו, אגוזים.אינסטנט פודינג .קמח ואבקת אפייה ומאחדים הכל לתערובת אחידה
אפייה ב170 תבנית 24/ 26 עד לקיסם מעט לח. מייצבים במקרר
מקציפים יחד את מרכיבי הציפוי מורחים מעל העוגה
מכינים גאנש במיקרו ומורחים מעל העוגה…..