Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים..
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
סוכר וניל..
2 כוסות קמח תופח..
שקית אבקת אפיה..
כוס מיץ תפוזים טבעי..
כוס קוקוס..
כוס אגוזים קצוצים..
שוקולד מריר מגורד..

להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב…להעביר לקערה…
להקציף חלמוניםעם כוס סוכר לקצף תפוח…
להוסיף חצי כוס שמן בזרם דק ולהמשיך להקציף…
להוסיף קמח מנופה אבקת אפיה סוכר וניל ומיץ תפוזים לערבל עד לאיחוד…להוסיף את הקוקוס האגוזים והשוקולד…
לערבב ידני…להוסיף את החלבונים בתנועת קיפול…
לאפות ב180 מעלות תנור שחומם מראש עד שקיסם יוצא יבש…
זה בערך 45 דקות…

עוגת אגוזים עם שוקולד וקוקוס
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים