6 ביצים מופרדות..
כוס וחצי סוכר כוס מידה..
חצי כוס שמן ..
כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי..
סוכר וניל..
אבקת אפיה..
שקית קמח כשר לפסח של מאסטר שף.
שזה 200 גרם..
כוס אגוזים קצוצים.
כוס קוקוס..
חבילה שוקולד מריר מגורד..
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב..להניח בצד.
להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף תפוח….
להוסיף את השמן בזרם דק…להוסיף סוכר וניל קמח אבקת אפיה.
ומיץ תפוזים לסירוגין…
להוסיף את האגוזים הקוקוס והשוקולד …לערבב עד לאיחוד..
לקפל את החלבונים לעיסה …
לאפות ב180 מעלות
עד שקיסם יוצא יבש בערך 45 דקות