Share with:


חלבי

אופן הכנה

כוס מידה אוניברבלית
בקערה מרציפים
2 ביצים
2 סוכר וניל
4 כפות סוכר
מוסיפים
2 יוגורט יופלה
1.5 %
1.5 כוסות קמח
1 אפיה
2 כפות שוקולד מגורד
מערבבים היטב
מסדרים בתבנית שקעים
סלסלות נייר ומשמנים
בעזרת כף שמים מהבלילה בכל סלסלה
מנערים קלות
את התבנית
180 מעלות
25 דקות
לבזוק אבקת סוכר כשמתקררות(לא חייב)

מאפינס יוגורט ושוקולד_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

749 מתכונים