4 ביצים
כוס סוכר
2 סוכר וניל
3/4כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
תמצית וניל כפית
כוס מיץ תפוזים
ההכנה
להקציף את הביצים שלמות לקצף תפוח ובהיר עם סוכר וסוכר וניל
להנמיך את המקסר לזלף את השמן. להוסיף ת.וניל.להפסיק את המקסר עם מרית להוסיף את הקמח מנופה לסרוגין עם המיץ תפוזים.
בתבנית קוטר 24.לרפד את בתחתית ןלשמן היטב לפזר סוכר חום כהה לחתוך כל אגס לשניים לחרוץ חריצים לאורך האגס להניח על הניר את האגס הפוך שהחלק הלבן למעלה לפזר כף קינמון תמצית רום ועוד כף סוכר חום..לשפוך מעל את התערובת.
לאפות 170 מע כ45 דק
לקרר להפוך על צלחת הגשה.אני פזרתי אגוזי ברס ואבקת סוכר