לשכבת אוריאו בראוניז:
200 גר שוקולד מריר
100 גר חמאה
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 כוס קמח
3/4 כוס עוגיות אוריאו טחון גס.
הכנה:
להמיס שוקולד מריר וחמאה.
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר, בהדרגה נוסיף סוכר, שוקולד מריר מומס וקמח.
נאחד לבלילה אחידה.
אפייה ב180 בתבנית 24 כ10 דקות(לא לייבש, המשך אפייה מחוץ לתנור)
לקרר ולהניח שקף מסביב לעוגה.
למוס גבינה:
1 מיכל גבינת שמנת נו יורק 30%
1 מיכל גבינת שמנת 5%
1 מיכל שמנת חמוצה9%
1/2 כוס סוכר
1.5 מיכל שמנת מתוקה.
1/2 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל.
3/4 כוס עוגיות אוריאו טחון דק.
הכנה:
בקערה לערבב גבינות וסוכר.
להקציף, שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה.
לאחד בינהם, ולקפל עוגיות אוריאו טחונות עד לאיחוד.
לשפוך מעל הבסיס ולייצב במקרר כיממה.
ציפוי:
100 גר שוקולד מריר מומס עם 1/2 שמנת מתוקה.
לשפוך מעל העוגה.
לקשט כיד הדמיון.