מצרכים:
שני ביצים
שני חלמונים
כוס וחצי קורנפלור
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח
שקית אבקת אפיה
100 גרם מחמאה
גרדת לימון מלימון אחד
כפית תמצית וניל
שלוש כפות חלב
קופסא אחת ריבת חלב
100 גרם קוקוס
200 גרם שוקולד לבן
3 שמנת מתוקה
כוס חלב
חבילת אינסטנט פודינג וניל
לקישוט
קוקוס
במיקסר. מקציפים מחמאה יחד עם סוכר גרדת לימון מוסיפים את החלמונים אחד אחד מוסיפים תמצית וניל שלוש כפות חלב את החומרים היבשים בהדרגה עד שנוצר בצק רך ונעים מנחים את הבצק אל תבנית עגולה עם נייר אפיה אופים על חום 170 מעלות 20 דקות לצנן מעט למרוך על תחתית הבצק חצי צנצנת של ריבת חלב מעל קוקוס שלב שני להקציף שלוש שמנת מתוקה שוקולד לבן ממש כוס חלב אינסטנט פודינג וניל לשפוך לתבנית לשים במקפיא למשך הלילה!! שלב שלישי ציפוי! ריבת חלב לקשט בהצלחה בתיאבון סיגלית ימין