Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

תחתית העוגה
100גרם חמאה רכה
1 ביצה שלמה גודל לארג
2 חלמונים
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
1 וחצי כוסות קונפלור
1/2 כוס קמח רגיל
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה

למריחה אחרי אפית התחתית
1/2 צנצנת ריבת חלב
1/2 כוס קוקוס

למוס
200גרם שוקולד לבן
1/4 כוס חלב
3 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס קוקוס
1/2 כוס חלב

לציפוי
1/2 צנצנת ריבת חלב
1/2 כוס קוקוס
2 כפות ריבת חלב לזילוף

ההכנה
להכניס את חומרי התחתית למיקסר ולערבב עם וו גיטרה לקבלת בצק רך ונעים.
לקחת תבנית 26 לשים בתחתית נייר אפיה ולשטח את הבצק .
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 15 דקות בערך .
להוציא מהתנור לקרר מעט .
למרוח את ריבת החלב ולפזר מעל את הקוקוס.
לתת לעוגה להתקרר .
לחמם במיקרוגל שוקולד לבן עם 1/4 כוס חלב בערך 40 שניות להוציא ולערבב היטב ולתת לקרם להתקרר .
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט והחלב לקבלת קצפת להוסיף את קרם השוקולד ולהקציף עוד 2 דקות להוסיף את הקוקוס ולערבב בקיפול.
להדביק בתבנית שקף מסביב להוסיף את הבלילה ולדפוק את התבנית לקבלת עוגה ישרה .
להכניס את העוגה למקפיא לכמה שעות .
להוציא ולשפוך מעל את ריבת החלב ולמרוח בעדינות שהקרם יהיה חלק.
ולפזר מעל קוקוס ומעל לזלף את ריבת החלב.

אפשר לחמם מעט את ריבת החלב לפני שמוסיפים לעוגה

עוגת אלפחורס_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים