200 גר' חמאה
1 כוס אבקת סוכר
3 ביצים שלמות
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
2 כוסות קורנפלור
1 וחצי כוסות קמח
למילוי העוגה :
750 מ"ל שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
1 וחצי כוסות חלב קר
ריבת חלב קוקוס לגלגול
הכנה:
מחממים תנור ל-175 מעלות מקציפים בוו גיטרה את החמאה והאבקת סוכר לתערובת חלקה תפוחה ואוורירית מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה , מנפים את האבקת האפייה הקמח והקורנפלור ומוסיפים בהדרגה עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק מאחדים את הבצק ביד עוטפים בניילון ניצמד ומכניסים למקרר להתייצבות לחצי שעה מחלקים את הבצק ל-4 חלקיפ שווים לוקחים נייר אפייה מקמחים מעט לא הרבה מניחים את הבצק משטחים עם היד מניחים עוד נייר אפייה מעל ומרדדים לעיגול מרימים את הנייר האפייה העליון מניחים רינג בגודל שרוצים וקורצים עיגול מורידים את שאריות הבצק ומעבירים את הבצק עם הנייר האפייה לתבנית ואופים כ-15 דקות וכך עושים עם כל הבצק שנותר עד שמסיימים את 4 החתיכות בצק שחילקנו מהבצק שנותר מרדדים וקורצים עיגולים קטנים ואופים גם כ-15 דקות . הרכבת העוגה: מקציפים את השמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג והחלב לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף. מניחים עיגול אפוי על מגש מורחים ריבת חלב באדיבות ומעל קצפת מניחים שוב עיגול אפוי מורחים ריבת חלב ושוב קצפת וכך עושים בכל השלבים כאשר סיימנו עם קצפת לעיטור אני עיטרתי עם אבקת נוגט מעל ועוגיות אלפחורס