Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית:
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
1/4 1 כוסות קורנפלור
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
100 גרם חמאה מומסת
מערבבים הכל יחד לבצק רך מיישרים בתבנית 23 ואופים עד להשחמה ומצננים

לציפוי התחתית:
1/2 קופסאת ריבת חלב
2 כפות קוקוס
מורחים מעל התחתית ומפזרים קוקוס

קרם שוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן
1/4 כוס חלב
ממיסים במיקרו מערבבים ומצננים
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
מקציפים לקרם רך מוסיפים את השוקולד הלבן ומקציפים לאיחוד מורחים על התחתית מיישרים ומכניסים למקפיא לשעה וחצי.
1/2 קופסאת ריבת חלב
3 כפות חלב
מחממים חצי דקה במיקרו מערבבים טוב ויוצקים עם כף מעל שכבת הקרם ומיישרים, מכניסים למקפיא 20 דקות.
מכניסים סכין חדה לכוס מים חמים מעבירים מסביב למסגרת ומשחררים את המסגרת.
מקשטים בקוקוס מסביב לעוגה. מכניסים למקרר…

עוגת אלפחורס
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים