Share with:


חלבי

אופן הכנה

המידות בכוס ח.פ. לשתיה חמה

מצרכים לבצק:
150 גרם נטורינה רכה
1 כוס קרונפלור
1 כוס אבקת סוכר
שקית אבקת אפיה
2 כפות פודינג וניל
3 חלמונים L
כוס וחצי קמח
רבע כוס מים (לפי הצורך)

מצרכים לקצפת:
500 מ'ל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
רבע כוס סוכר
1 כוס חלב (כוס ח'פ קר)
מקציפים את כל מרכיבי הקצפת
ולאחר מכן מוסיפים

250 גרם גבינה לבנה בתנועות עטיפה

אופן הכנה :
ללוש היטב את כל המצרכים ואת המים להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה

לחלק את הבצק ל 3 חלקים .
לקמח ולרדד כל חלק בצק בין שתי ניירות אפיה
לקרוץ בעזרת רינג בקוטר 20-22
להניח על נייר אפיה
ולאפות בתנור שחומם מראש
ל 175 מעלות כ 9-10 דקות להזהבה קלה ביותר

הרכבת העוגה:
לוקחים בסיס אפוי ומורחים ריבת חלב
מזלפים קצפת .
מוסיפים בסיס נוסף
מעל .שוב מורחים מעט ריבת חלב
מזלפים קצפת
שכבה שלישית שוב מורחים ומזלפים .
מקשטים בעוגיות אלפחורס קטנות שמכינים משאריות הבצק .

בהצלחה רבה
אסתי ❤️

עוגת אלפחורס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

285 מתכונים