מצרכים –
3 ביצים
4 אפרסקים – מקולף ומגורר ( בצד העבה של המגרדת
100 גרם קמח
1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
80 גרם סוכר
100 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל
1 אבקת אפיה
1/4 כוס חלב
בקערת מיקסר מקציפים את החמאה והסוכר לקרם חלק , מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ממשיכים להקציף .
להוסיף את תמצית וניל ,חלב והאינסטנט מקציפים , מוסיפים את הקמח אבקת אפייה ומערבבים למסה אחידה.
מעבירים לתבנית 24 משומנת קלות אופים בחום של 170 מעלות 35 -40 דקות , מוצאים מהתנור מצננים היטב .
קרם נוגט –
50 גרם שוקולד לבן
2 כפיות גדושות נוגט
50 מייל + 3 כפות שמנת מתוקה
150 מייל שמנת מתוקה
מחממים 50 מייל + 3 כפות שמנת מתוקה לסף רתיחה מוסיפים את הנוגט מערבבים לקרם חלק להוסיף את השוקולד לערבב היטב .
בקערת מיקסר מקציפים 150 מייל שמנת מתוקה לקצף תפוח ויציב ומקפלים לקרם נוגט עד קבלת תערובת קרמית עשירה .
50 גרם שוקולד צ'יפס מריר בגודל קטן מאוד
אופן ההכנה –
לאחר שהעוגה התקררה היטב מורחים בשכבה אחידה על כל העוגה ומפזרים בנדיבות שוקולד צ'יפס מריר.