5 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
21/2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
5 אפרסקים ונקטרינות חתוכים לקוביות
1 שמנת חמוצה
3 אפרסקים ונקטרינות פרוסים
קינמון וסוכר לפיזור על התבנית
להקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח, להוסיף את השמן בזרם דק.
להוסיף קמח ואבקת אפיה להקציף עד לאיחוד, להוסיף שמנת ולהקציף מעט.
להוסיף את קוביות האפרסקים והנקטרינות
ולערבב.
לשמן תבנית 26 מרופדת בנייר אפיה לפזר סוכר וקינמון מעל לשים פרוסות אפרסקים ונקטרינות ושוב לפזר סוכר וקינמון, לצקת מעל את בלילת העוגה, ולאפות בחום של 170 כ- 50 דקות ובודקים שקיסם יוצא יבש