להקציף 4 ביצים שלמות יחד עם כוס סוכר לקצף תפוח
להוריד דרגת מיקסר
ולהוסיף בזרם דק 1/2 כוס שמן
1/2 כוס חלב
1 כוס קמח אוסם (תופח)
1 סוכר וניל
3 כפות קקאו.
לשמן תבנית 22/24 ולתנור 180 מעלות .
בינתיים כשהעוגה בתנור נכין את הקוקוס:
בתוך סיר קטן לשים
3 כוסות קוקוס
2 כוסות חלב
3/4 כוס סוכר
80 גרם חמאה ..לבשל עד להמסת החמאה לערבב טוב ולכבות את הגז.
כשהעוגה מוכנה והצטננה פותחים את העוגה לרוחבה לחצי ומעל את הקוקוס שבישלנו על הגז,מעל שוב עוגה .
להכניס למקרר עד להכנת הגנאש..
להמיס 1 שמנת מתוקה 200 שוקולד מריר ולהכניס למיקרו להמסה.לשפוך מעל העוגה ולהכניס לקירור. שבת שלום ומבורך❤️ עבדתי עם שקף ורינג מתרחב