שרוול וחצי ביסקוויט פטיבר | |
2 שמנת מתוקה | |
1 אינסטנט פודינג וניל | |
1 כוס מדידה חלב קר | |
250 גר גבינה 9% | |
2 סוכר וניל | |
1 כף סוכר | |
. | |
שוקולד מגורר לקישוט | |
. | |
1 כוס נס קפה קר להרטבת העוגה. |
עוגה קלסית , קלה להכנה
הרכבת העוגה..
אפשר לבחור איזה תבנית שרוצים, פיירקס/ חד פעמי בינוני בגודל של 28 בערך.
להקציף את השמנת לקצף יציב..במהירות גבוהה..להוסיף את הסוכר. חלב,פודינג …עם הוספת הגבינה להאט את מהירות המיקסר לערבב עד הבלעת הגבינה בקצף,
להרטיב את הביסקוויטים אחד אחד ולסדר בתבנית…למרוח שכבת קרם ולשטח…
בסיום לפזר שוקולד מגורד.
*****אפשר לבחור ביסקוויטים שאוהבים
ניתן לצקת מעל קרם שוקולד