להכן גנאש:
1 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר
להמיס במיקרו ולהניח בצד.
להקציף
2 שמנת מתוקה
,2 אנסטנט וניל
,2 כוסות חלב
כף אבקת סוכר
לאחר התייצבות להוסיף
1 גביע שמנת חמוצה
500 גבינה לבנה
חסר לכם סוכר ? תוסיפו בהתאם.
לטבול ביסקוויטים בכפית נס קפה
וכוס חלב ולסדר תחתית מעל קצפת .
שוב ביסקוויטים ושוב קצפת .
מעל הגנאש שהכנו בהתחלה .
להמשיך לסדר ביסקוטים וקצפת ולהכניס למקרר לחצי שעה .
לשלוף את הרינג הוא נשלף בקלות .. ולסדר ביסקוויטים מסביב (לא להרטיב אותם אחרת יפלו)