Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים:
1 שרוול ביסקוויט בטעם שוקולד
1 שרוול ביסקוויט בטעם וניל
1 כוס קפה מוכן עם סוכר

למלית:
250 גר גבינה לבנה 5%
500 גר שמנת מתוקה להקצפה
1/2 כוס סוכר
2 קופסאות אינסטנט פודינג וניל.

לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר שוקולד מריר

הכנה
תבנית 24/26בתחתית יש להניח נייר אפייה.
להקציף, שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג לקצף יציב.
לקפל גבינה ולאחד למסה חלקה.
לטבול ביסקוויט בטעם שוקולד במשקה הקפה ולהניח בתבנית.
למרוח מקרם הגבינה.
מעל הקרם לטבול ביסקוויטים בטעם וניל ולמרוח מעל ממלית הגבינה.
כך להמשיך עד לגמר מלית הגבינה.
להשאיר להתייצבות במקרר.
להמיס שוקולד מריר עם שמנת עד לאחידות.
לשפוך מעל העוגה, להזיז את התבנית כך שהציפוי יכסה את הכל.
לקשט איך שבא לכם.
*בפסח להמיר בביסקוויטים כשרים*
אזהרה:
מתחסל ברגע

עוגת ביסקוויטים בשני צבעים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים