שרוול ביסקוויטים לוטוס.
250 מ"יל שמנת מתוקה או גלידן.
2 כפות אינסטנט פודינג.
2 כפות אבקת סוכר.
חפיסה קטנה של אוכמניות.
100 גרם שוקולד
אגוזי פאקן קצוצים
שמנת מתוקה.
לטבול ביסקוויטים בחלב ולסדר בתבנית.
לבשל את האוכמניות עם 2 כפות סוכר עד הסמכה ולהשאיר לקישוט מספר אוכמניות.
לצקת את רוטב האוכמניות מעל הביסקוויטים.
להקציף את השמנת מתוקה או הגלידן עם האינסטנט פודינג ואבקת הסוכר ולצקת מעל רוטב האוכמניות
מעל לפזר ביסקוויטים טחונים.
לבשל את השוקולד אגוזי הפאקן ושמנת המתוקה ולצקת מעל להקפיא לילה ולבסוף לקשט עם האוכמניות שהשארנו🫐