2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
כף סוכר
1 פודינג וניל
מקציפים לקרם יציב ממלאים שקית זילוף
חוצים ביסקיויטים שוקו באמצע מזלפים קרם סוגרים עם החצי השני ומסדרים מסביב למסגרת תבנית עגולה
טוחנים 300 גרם ביסקיויטים שוקו במערבל מזון
מעבירים לקערה ומוסיפים חלק לקרם שנותר
לפירורי ביסקיויטים מוסיפים חצי כוס חלב וכף ממרח שוקולד מערבבים ומסדרים בתוך התבנית
מורחים מעל את הקרם שנותר ומיישרים מכניסים למקפיא ומכינים גנאש שוקולד
1 שוקולד מריר
1 שוקולד חלב
200 מל שמנת מתוקה
ממיסים במיקרו מערבבים היטב ושופכים מעל בסיס הקרם
מקררים מספר שעות.
בהצלחה ♥️ אילנית