Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לפני שמתחילים,הצטיידו בתבנית ,קערה.שתכיל את המצות בשלמותן.תבנית ,או כל כלי אחר,ישמשו לטבילת המצות ,ללא צורך להפוך את המצות.טבילה אחת וזהו.על מנת שלא ישברו המצות.
חיתוך העוגה יום למחרת.לאחר שהנחנו במקרר.
אפשר לוותר על הגבינה.
כמות המצות לשיקולכם.עד לגובה התבנית שתבחרו.
7 – 8 מצות
אז👇

לקרם הפודינג וניל.
2 כוסות חלב
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
2 כפות גדושותגבינה לבנה
כוס סוכר.אפשר פחות
את החלב ,הפודינג,שמנת ,סוכר להקציף היטב .עד למר קם רך ,ונוח למריחה.לא למרקם עבה!
להניח במקרר כעשר דקות.

לטבילת המצות👇
כף אבקת נס קפה
2כפות מים חמים
כוס חלב
לערבב היטב.
אפשר רק חלב לטבילה.ללא קפה וסוכר.
ואז👇

להכנת הגנאש
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
200 מ”ל שמנת מתוקה
להרתיח את השמנת.להוסיף את השוקולדית לערבב עד להמסת.ולמרקם חלק.

ההכנה👇
לטבול מצה בשלמותה ,בעדינות,להניח בתבנית.
מעל למרוח מקרם הוניל,לטבול מצה שניה,למרוח קרם מעל.
וככה להמשיך עים שאר המצות טבילה, מריחה,
עד למצה הסופית ,נמרח מהקרם הוניל.
ומעל נמרח את הגנאש שוקולד.
להניח במקרר להתיצבות,😋

מתכוןמתכון