מרכיבים
200 גרם ביסקוויטים פטי בר שרוול 1
2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
500 גרם גבינת לבנה 9%
100 גרם אבקת סוכר
2 כוסות חלב
כוס נס קפה עם חלב פושר
לציפוי גנאש שוקולד
1 שמנת מתוקה
240 גרם שוקולד מריר
הכנה
מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את האבקת סוכר ושוב מערבבים מוסיפים את הגבינה לבנה ומערבבים ללא מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה .
טובלים את הביסקוויטים ומסדרים אותם לתבנית .
יוצקים מחצית מהקרם ומיישרים,מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים ומיישרים ושוב מסדרים שכבת ביסקוויטים ומסיימים עם הקרם שנותר ומכניסים למקפיא לחצי שנה .
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים מכסים לדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
מוציאים את העוגה ויוצקים את הגנאש על פני העוגה ומכניסים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה .
בתאבון 😋😋