Share with:


חלבי

אופן הכנה

3 שרוולים פטי בר בטעם שוקולד
1 גבינת מסקרפונה
1גבינת לבנה 9%
2 פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
2 כפות אבקת סוכר
לגנאש שוקולד
2 שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד מריר

לזילוף:
150 גרם שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
חצי כוס חלב

אופן ההכנה
1) בקערה המיקסר מקציפים את 2 השמנות עם הפודינג וחלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים את הגבינת מסקרפונה וגבינה לבנה יחד עם אבקת סוכר עד לאיחוד

2)שמים שקף סביב לרינג מרובע או תבנית יורדת 24/24 ס"מ וטובלים את הביסקוטים בקפה פושר ומתחילים עם שכבת ביסקוויטים

3) שמים בנדיבות מתערובת הגבינה ושוב טובלים ביסקוויטים ושמים מעל ושוב חוזרים על אותה פעולה עד שנגמר ומסיימים עם גבינה

4)מכניסים את העוגה למקרר ?עד להכנת הגנאש

5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים לקבלת גנאש חלק ומבריק

6) שופכים על כל השטח העוגה ומכניסים למקפיא לשעה

7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים

עוגת ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת מסקרפונה וגבינה לבנה בציפוי גאנש שוקולד מריר
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים