מצרכים:
250 גר' ביסקויטים רגילים
250 גר' ביסקויטים בטעם שוקולד מריר
3 גביעי שמנת מתוקה
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל צרפתי
כוס וחצי חלב
3 כפות סוכר
1/2+גביע גבינה לבנה 9%
לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
כוס שמנת מתוקה
2 כפות גדושות ממרח לוטוס מומס במיקרו
חלבה מפוררת/שערות חלבה
אופן ההכנה:
להקציף את כל חומרי המילוי מלבד הגבינה לקצפת עמידה,להוסיף את הגבינה בתנועות קיפול לקצפת.
לקחת ביסקוויט אחדחום אחד לבן לטבול מעט בחלב למרוח כמות נדיבה מעל הבסקויט ולסגור עם הבסקויט השני בצורת קסטה ולהניח בדפנות התבנית וכך הלאה עד שממלאים את כל התבניתואת הקרם שנותר למרוח מעל הביקויטים בצורה אחידה,להכין גנאש ולצפות מעל,לקשט בממרח לוטוס ומסביב בחלבה מפוררת ,להכניס למקרר