Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית עגולה 26
3 חב׳ ביסקיויטים
3 שמנת מתוקה 500 מל
2 פודינג טופי קרמל או פודינג וניל ותמצית טופי/ קרמל
1 שוקולד מריר
שוקולד לבן לקישוט
חלב לטבילת ביסקיויטים

אופן ההכנה:
מקציפים 3/4 2 שמנת מתוקה עם הפודינג לקרם יציב.
שורה חיצונית
טובלים ביסקיויטים בחלב ומעמידים בתוך התבנית מסביב למסגרת. לשכבות הפנימיות טובלים ביסקיויט בחלב מורחים שכבה עבה של קרם ומדביקים על הביסקיויטים שבתוך התבנית עד שממלאים הכל. מורחים את הקרם שנשאר מעל העוגה. ממיסים שוקולד מריר עם רבע שמנת מתוקה. מערבבים לשוקולד חלק. מסירים את המסגרת ומצפים עם השוקולד. שוברים מעל ביסקיויטים. אפשר לקשט בשוקולד לבן

עוגת ביסקוויטים עגולה
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים