בתבנית מלבנית 24/34
מצרכים
2 שרוולים ביסקוויטים של 250 גרם כל אחד
1 גבינה 9% 500 גרם
1 שמנת חמוצה
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר
לזילוף
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב
3 כפות ממרח לוטוס
3 כפות ממרח פסק זמן
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג חלב ואבקת סוכר עד לקבלת קצף יציב, מכבים את המקסר ומוסיפים את הגבינה ושמנת חמוצה ומערבבים בצורת קיפול עד לאיחוד.
מרטיבים את הביסקוויטים בנס קפה ומניחים בתחתית, שמים 3 כפות של התערובת הגבינה ומיישרים, שמים עוד שכבת ביסקוויטים ושוב שמים תערובת ושוב עד שהתערובת נגמרת , יוצא 3 שכבות של ביסקוויטים .
מכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הציפוי .
מקציפים את 2 השמנות עם הפודינג עד ליציבות ומכניסים שוב את המקסר, מכניסים את הממרח לוטוס וממחר פסק זמן .
מקפלים , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים