Share with:


מה צריך?

2 שרוולים של פטי בר בטעם שוקו
2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
1 כוס חלב
1 גבינה מסקרפונה
1 גבינה נפוליון
1 שמנת חמוצה 27%
4 כפות סוכר
לגנאש:
חצי שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. מניחים רינג מרובע על מגש כלשהו ושמים שקף סביב
    1)  מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות ומורידים את המהירות של המיקסר למהירות נמוכה ומכניסים ואת כל השאר הדברים ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד
    2) מתחילים לסדר את הפטי בר טבולים בנס קפה פושר ושמים 2 או 3 כפות של התערובת ושוב מכסים בפטי בר ושוב תערובת וחוזרים על הפעולה עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם קרם
    3)  מכניסים את העוגה למקפיא לשעתיים או שלוש
    4) שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק מערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ושופכים על העוגה
    וכל קישוט רעיון שלכם  .. השמיים הם הגבול

עוגת ביסקוויטים עם גבינת מסקרפונה וגבינת נפוליאון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים