בקלי קלות ומינימום זמן
הכי טעימה והכי ישראלית שיש עם ורדים יפות כמו המדינה שלנו
לתחתית
125 גרם פתי-בר טחון לאבקה
100 גרם חמאה מומסת
ההכנה
שופכים את החמאה המומסת על הפירורים ומערבבים עם הידיים עד לקבלת צורת בצק
משטחים בטבעת או תבנית בקוטר 24 ס"מ
ומכניסים למקפיא ❄עד להכנת המלית
למלית
500 גרם גבינה לבנה 9%
250 גרם גבינה נפוליון
2 שמנת חמוצה של 1/2 מנה שכל אחד זה 100 גרם
1 וחצי כוס סוכר
ההכנה
1)מערבבים את כל הגבינות והשמנת והסוכר עד שהסוכר נעלם
2)מוצאים את העוגה ושופכים קצת תערובת משטחים ומכסים בפטי בר
ושוב מלית, פטי בר ,מלית וככה עד שמסיימים את אכל ושוב חזרה למקפאי
לקרם
2 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 פודינג וניל
אופן ההכנה
מקציפים את אכול ומשטרים שוב על עוגה ושוב למקפיא עד להכנת הגנאש שוקולד
לגנאש שוקולד
1/2 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כפית אבקת סוכר
אופן ההכנה
שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה
מכניסים את השוקולד וממתינים כמה רגעים מכוסה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק יפה ומבריק
מוציאים את העוגה
ושופכים את הגנאש ומזיזים את העוגה מצד לצד כדי לפזר את הגנאש בצורה ישרה ושוב למקפיא
לקישוט
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
כמה טיפות של צבע ורוד
אופן ההכנה
מקציפים אכל עד לקצף יציב ,מכניסים את הקרם לשקית זילוף ומקשטים