מצרכים הדרושים
1 וחצי שרוול פטי בר
למלית:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
3/4 כוס חלב
5 כפות סוכר
250 גרם גבינה לבנה
לציפוי :
1/2 שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד לבן
1 כף דבש
אופן ההכנה לשכבה
1) מכניסים את כל החומרים
של המילים ומקציפים עד לקבלת קרם יציב
3)שמים נייר כסף על משטח עבודה ומניחים 3 שורות של פטי בר שטובלים בחלב וכל שורה 6 ביסקוויטים
ומורחים 1/2 הכמות של הקרם ומניחים על עוד פטי בר ושמים על את שאר הקרם
4)משחילים את הידיים מתחת לנייר האלומיניום מימין לשמאל מרימים ומצמידים את הידיים וכך שהביסקוויטים יפגשו זה על זה וסוגרים את הנייר למעלה והצדדים ומכניסים למקפיא לשעה עד ליתייצבות
אופן ההכנת הגנאש
שמים את השמנת המתוקה על הגז עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד והדבש ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק
ושופכים על הפירמידה ומגרדים שוקולד לבן
וחזרה למקרר לא למקפיא לשעה? לפחות ומגישים