Share with:


חלבי

אופן הכנה

קרם וניל:
2 כוסות חלב
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
להקציף לקרם יציב.

טובלים ביסקיויטים בחלב ומסדרים בשורות בתבנית. מורחים חצי מכמות הקרם ושוב טובלים ביסקיויטים בחלב ומסדרים מעל הקרם.
שוב שכבת קרם ומעל שכבת ביסקויטים. ככה שיש שלוש שכבות ביסקיויטים ושתי שכבות קרם עבות.

גנאש שוקולד:
מחממים במיקרוגל שמנת מתוקה
שוברים לקוביות בתוך השמנת מתוקה
1 שוקולד מריר
1 שוקולד חלב

ואחרי כמה דקות מערבבים לשוקולד חלק ללא גושים ושופכים מעל העוגה.

מכניסים למקרר למשך לילה.

עוגת ביסקוויטים שוקולד וקרם וניל עם גנאש
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים