תבנית מלבנית
2 שרוולים של בסיקויטים
חצי כוס חלב.
תערובת שמנת
500 מ"ל שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
פודינג וניל
מקציפה לקצפת אחידה.
לציפוי העוגה-
2 חבילות עד חצות(ביסקויטים עם שוקולד)
אחד שוקולד חום
אחד שוקולד לבן
ההכנה-
1) מסדרים בתבנית שכבת ביסקויטים
שופכת עליהם חלב.
2)מניחה חצי מהתערובת של השמנת
3) שכבת נוספת של ביסקויטים טבולים בחלב
מעליהם עוד שכבת קרם
4) למעלה מניחה את עד חצות.
אפשר חום ולבן , או רק חום או רק לבן
מניחה במקרר להתייצבות .
מגישים קר.