בקצפת שוקולד בלגי מריר
ובקצפת וניל צרפתי
ההכנה
כ500 גרם פתי בר
להרטבה..
כוס וחצי מים פושרים
וכף קפה מגורען
לערבב יחד
קצפת שוקולד…
1 קצפת מתוקה
חצי כוס חלב
1 אינסטנט פודינג
שוקולד בלגי מריר
מקציפים עד קבלת
קצפת אחידה
לקצפת הוניל….
1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1 אינסטנט פודינג
וניל צרפתי
מקציפים עד קבלת
קצפת אחידה
הכנת העוגה
מרטיבים ביסקוייטים
ומסדרים בתבנית
מעל מורחים על הביסקוויטים
מקצפת הוניל
מרטיבים שוב ביסקוויטים
ומסדרים מעל הקצפת הוניל
מורחים מקצפת השוקולד
על כל הביסקוויטים
ושוב
שכבה של ביסקוויטים
קצפת וניל
ושוב שכבה של ביסקויטים
וקצפת שוקולד
מעל מסדרים שכבה סופית
של ביסקוויטים
ולמקרר לכמה שעות
להתייצבות הקצפות