לשכבות הביסקוטים:
2 חב׳ ביסקוטים
צלוחית חלב
שתי כפות קפוצ׳ינו
מערבבים את הקפוצ׳ינו בחלב טובלים את הביסקוטים ומסדרים בתבנית מלבנית
לשכבת הקרם שוקולד:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג שוקולד
מקציפים לקרם יציב ומורחים מעל שכבת הביסקוטים
טובלים ביסקוטים ומסדרים מעל שכבת הקרם שוקולד
שכבת קרם וניל:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 כף תמצית וניל
1 פודינג וניל
מקציפים לקרם יציב ומורחים שוב מעל שכבת הביסקוטים.
גנאש שוקולד:
1/2 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר/ חלב
1 כף ממרח נוטלה
ממיסים במיקרו מערבבים לשוקולד חלב מצפים מעל שכבת הקרם, מזיזים מצד לצד לכיסוי מלא ומעבירים למקרר ללילה.