Share with:


חלבי

אופן הכנה

לשכבות הביסקוטים:
2 חב׳ ביסקוטים
צלוחית חלב
שתי כפות קפוצ׳ינו
מערבבים את הקפוצ׳ינו בחלב טובלים את הביסקוטים ומסדרים בתבנית מלבנית

לשכבת הקרם שוקולד:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג שוקולד
מקציפים לקרם יציב ומורחים מעל שכבת הביסקוטים
טובלים ביסקוטים ומסדרים מעל שכבת הקרם שוקולד

שכבת קרם וניל:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 כף תמצית וניל
1 פודינג וניל
מקציפים לקרם יציב ומורחים שוב מעל שכבת הביסקוטים.

גנאש שוקולד:
1/2 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר/ חלב
1 כף ממרח נוטלה
ממיסים במיקרו מערבבים לשוקולד חלב מצפים מעל שכבת הקרם, מזיזים מצד לצד לכיסוי מלא ומעבירים למקרר ללילה.

עוגת ביסקוטים ושכבות קרם שוקו וניל וגנאש
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים