Share with:


חלבי

אופן הכנה

מקציפים היטב:
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
חצי כוס חלב(כוס ש.קרה)
אחרי ההקצפה מוסיפים בתנועות קיפול
1 מיכל של גבינה לבנה
(250 גרם) מעורבבים עם
2 כפות שטוחות סוכר

חבילת פטיבר בטעם שוקולד

ההרכבה:
טובלים עוגיות בסקויטים ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית בינונית.
מעל מורחים שליש מהקצפת והגבינה מסדרים עוד שכבת בסקויטים ומורחים שליש נוסף מהקצפת מעל שוב ביסקויטים

מקפיאים לחצי שעה או יותר להתייצבות ומכינים בינתיים ציפוי שוקולד :

לציפוי :
ממיסים במיקרוגל
250 מיל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
ממיסים ומערבבים היטב לאיחוד .מצננים מעט ויוצקים על העוגה הקפואה .

בהצלחה אסתי ❤️

עוגת ביסקויטים בציפוי שוקולד חלב_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

270 מתכונים