Share with:


חלבי

אופן הכנה

מקציפים היטב:
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
חצי כוס חלב(כוס ש.קרה)
אחרי ההקצפה מוסיפים בתנועות קיפול
2 מיכלים של גבינה לבנה
500 גרם מעורבבים עם
2 כפות שטוחות סוכר

חבילת פטיבר בטעם שוקולד

ההרכבה:
טובלים ביסקויטים במעט חלב ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית בינונית.
מעל מורחים שליש מהקצפת והגבינה מסדרים עוד שכבת בסקויטים ומורחים שליש נוסף מהקצפת מעל שוב ביסקויטים

משאירים גם לציפוי קצפת וגבינה מורחים בצורה אחידה
ומגרדים שוקולד לבן .חלב או בלונדי
אני גילפתי בעזרת קולפן תלתלי שוקולד

בהצלחה אסתי ❤️

עוגת ביסקויטים קרה בשכבות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים