מצרכים:
500 גרם ביסקיויטים
2 שמנת מתוקה
כף אבקת סוכר
50 גרם פודינג וניל
3 כפות ריבת חלב
+ כף ריבת חלב בשקית זילוף לקישוט
אופן הכנה:
מקציפים שמנת מתוקה מוסיפים פודינג ואבקת סוכר מקציפים לקרם יציב. מוסיפים ריבת חלב ומקפלים את הקרם לאיחוד.
טובלים ביסקיויטים בחלב מסדרים בתבנית מלבנית. שופכים שליש מהקרם ומיישרים. שוב טובלים ביסקויטים ומורחים שליש מהקרם. שוב טובלים ביסקויטים בחלב ומסדרים מעל הקרם שכבה שלישית מעל מיישרים את שליש הקרם שנשאר ומקשטים בכף ריבת חלב בשקית זילוף.