בסיס העוגה
150 גר עוגיות שוקולד ציפס טחונים גס.
אין צורך בחמאה.
לעוגה
400 גר גבינת שמנת5%
200 גר שמנת חמוצה9%
250 גר גבינה לבנה5%
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
100 גר שוקולד בלונדי בטעם שקדים מומס חלקית
1 מיכל שמנת מתוקה
2 ביצים
2 כפות קונפלור גדושות
ציפוי
1 מיכל שמנת מתוקה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב.
לקישוט
50 גר שוקולד בלונדי מגורד.
3 עוגיות שוקולד ציפס מרוסקות גס.
הכנה
לתבנית 24 משומנת לשפוך את עוגיות השוקולד ציפס המרוסקות.
בקערה לערבב היטב, גבינות, שמנת חמוצה, תמצית וניל וסוכר.
להוסיף שמנת מתוקה מוקצפת, שוקולד מומס וקונפלור ולערבב. להוסיף ביצה אחת, אחרי השניה ולערבב היטב.
להניח בתבנית עם מים
אפייה חצי שעה בטמפרטורה של 180 ועוד 40 דקות בטמפרטורה של 160 עד לקיסם יבש.
להשהות את העוגה לעוד חצי שעה בתנור.
לקרר במקרר.
ציפוי
להקציף את כל המרכבים יחד לקצף יציב. למרוח את העוגה ולפזר את חומרי הקישוט.
להשאיר להתייצבות במקרר