לעוגה:
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
500 גר גבינה לבנה9%
1 כוס קמח
1 אבקת אפייה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1 כוס מטבעות שוקולד קצוץ גס
2.5 בננות חתוכות לקוביות קטנות.
לקצפת:
1/2 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
לגאנש:
100 גר שוקולד מריר
1/2 מיכל שמנת מתוקה.
הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם עם קורט מלח, סוכר ותמצית וניל לקצף תפוח ובהיר.
בהדרגה להוסיף שמן וגבינה ולאחד לבלילה חלקה.
בקערה נפרדת לנפות קמח, ולהוסיף א, אפייה, אינסטנט פודינג וניל, קוביות שוקולד ובננה להטמיע הכל בקמח.
להוסיף חומרים יבשים לבלילת הביצים ולאחד.
לתבנית 24/26 משומנת להעביר את הבלילה וליישר.
להכניס לתנור בטמפרטורה של170 עד לקיסםמעט לח ולקרר.
לצפות בשמנת מוקצפת עם אינסטנט.להשאיר כשעה להתייצבות במקרר.
להציב שוקולד ושמנת במיקרוגל לקבלת בלילה אחידה לפזר בצידי העוגה כך שיכסה גם את הדפנות. להשאיר להתיצבות במקרר