Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
2 ביצים שלמות
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1סוכר וניל
1 אבקת אפייה
2 כוסות קמח
2 בננות בשלות

לגנאש שוקולד
חצי שמנת צמחית
175 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה
שמים בקערה את את הביצים ומערבבים היטב .
מוסיפים את השמן מיץ תפוזים סוכר וניל אבקת אפייה ומערבבים שוב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים .
מרסקים בננה וחצי ושופכים לבלילה ושוב מערבבים היטב .
שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 22 או תבנית אינגליש קייק מקרטון.
אופים במיקרוגל כ 15 דק על חום בינוני ולאחר מכן מכניסים לתנור ואופים לעוד 10 דקות על חום של 180 מעלות.

הכנת הגאנש
מביאים לרתיחה את השמנת צמחית מכניסים את שוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
שופכים על העוגה

בתאבון

עוגת בננות בחושה בציפוי גנאש
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים